Hoi, ik ben Erke en help je graag verder met voedingsadvies! Hoewel ik diëtiste ben van opleiding ben ik niet officieel ingeschreven als diëtiste omdat ik de voorkeur geef aan mijn persoonlijke aanpak gebaseerd op eigen kennis en ervaring.

Hierdoor geef ik geen standaard dieetadvies die je van een standaard diëtiste zou verwachten en ook voor specifiek advies omtrent voeding bij lichamelijke aandoeningen of ziektes verwijs ik je graag door.

Wat je wel mag verwachten is voedingsadvies van iemand die zelf weet hoe moeilijk het kan zijn om je gewicht in balans te houden. Ik geef je zowel algemene als specifieke tips over meer dan voeding alleen die zullen bijdragen tot gewichtsbehoud en gewichtsverlies.

Ook voor mij is dit een belangrijk aandachtspunt en gaat dit niet vanzelf. Mijn gewicht schommelt regelmatig en gaat snel de verkeerde richting uit als ik een periode wat ongezonder eet of minder sport.

Hierbij komt de (leuke) drukte nog kijken van het mama én plusmama zijn bovenop een fulltime job, wat hoe je het ook draait of keert ook een effect heeft van op je eet- en beweegmomenten.

Wil je aan de slag met een gezond eet- en beweegpatroon, kom dan een keer langs zodat we samen kunnen bekijken wat een haalbaar plan kan zijn!

  • Geen streng dieet

    Mijn aanpak verschilt van deze die je mogelijk van een diëtiste verwacht. Ik ben geen fan van strenge diëten die moeilijk vol te houden zijn, maar leg meer de nadruk op kleine aanpassingen die voor jou een groot verschil kunnen maken.

  • Haalbaar en Doeltreffend

    Als jouw voedings- en sportcoach zorg ik voor haalbare aanpassingen in jouw dagelijkse eet- en beweegpatronen. Zonder strikte regels gaan we samen voor duurzame resultaten.

  • Resultaatgericht

    Nadat we op basis van jouw doelen en wensen een optimaal plan opgesteld hebben gaan we aan de slag! Op een doeltreffende én plezierige manier gaan we samen voor mooie resultaten!

Ik leer je graag kennen!

Kom gerust een keer langs en vertel me je verhaal! Waaraan wil je werken? Waar loop je tegenaan? Wat zou je gelukkiger maken? Vrijblijvend stel ik je een plan van aanpak voor.